Togg, 2024 yılı için T10X modelinin genel sipariş dönemini resmen başlattığını duyurdu. Özellikle 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede yer alan kullanıcılara 6-10 Ocak tarihleri arasında konfigürasyon güncelleme şansı tanındı. Ayrıca, nisan ayındaki çekilişe katılıp sipariş hakkı kazanamayanlara da 15-19 Ocak'ta sipariş önceliği verildi. Şirket, artık sipariş ekranlarını tüm kullanıcılara açık hale getirdi.

Sipariş İşlemleri Nasıl Yapılacak?

T10X modeline sahip olmak isteyen her kullanıcı, Togg'un Trumore mobil uygulaması üzerinden sipariş verebilecek. Sipariş işlemi için App Store, Google Play ve App Gallery'den Trumore uygulamasının indirilmesi ve bir kimlik (ID) oluşturulması gerekiyor.

2024 Yılında Çekiliş Olmayacak

Togg, 2024 yılında T10X için herhangi bir çekiliş yapmayacağını açıkladı. Teslimatlar, sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve üretim planlamasına bağlı olarak gerçekleşecek. Ayrıca, şirket bu yıl kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplayacak.

2024 Üretim Yılı T10X Donanım Versiyonları

Togg, 2024 üretim yılında T10X modellerinde kullanılacak donanım versiyonları ve içeriklerini de paylaştı. Bu bilgilere göre, V1 donanım tipi, 18 inç standart jantlarla birlikte, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla erişim, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası gibi "teknoloji ve konfor" paketi özelliklerine sahip olacak. Togg, araçların güvenlik ve konfora yönelik yazılımlarını sürekli güncelleyerek, yıllarca yeni kalmalarını ve yüksek ikinci el değeri kazanmalarını hedefliyor.

Editör: Halit Alptekin